31/5-12

Förlåt så hemskt mycket för dålig bloggning. Jag har faktist inte haft datorn på så ofta, och jag har ingen lust att sätta på den eftersom det tar jätte lång tid. Idag har jag varit i skolan. Efter skolan stack jag och Lisa och gecachade lite. När klockan blev fyra så stack jag hem och tittade på tv. Efter att jag har tittat på tv så började jag att laga hamburgare. Det var ju gott. 

Jag kommer nog inte blogga förän på måndag. Imorgon ska jag bara ta det lugnt tror jag, typ chilla vid tv'n eller nåt. Då orkar jag inte blogga. 

På lördag morgon så åker jag och pappa till stockolm över helgen. Mamma är där redan för att hon ska på studiebesök någonstans. 

Och på söndag kväll kommer vi hem. Men det kommer foton. :)

En dag med Elin

Hej, oj, vad klockan är mycket. Okej, inte mycket så. Men jag trodde liksom att klockan var 21.00 bara.
Idag har jag varit med Elin. Hon kom hem till mig efter tolv någon gång. Då gjorde vi iordning oss för att åka till Tansen och bada. När vi kom ner dit var det massa folk där, men det var inte så många som badade. Det var väldigt kallt i vattnet idag. Jämfört med igår då. Men jag sprang och hoppade i ändå för att Linus och Gustav jagade mig på bryggan och kastade vatten på mig. Haha, men tack! Då kom jag ju i iallafall. När jag hade badat hjälpte jag några kompisar att begrava några stycken i sanden. Efter det satte vi oss och åt. Efter ett tag kom Elins mamma och frågade om vi skulle följa med till bergsgården. Så vi cyklade hem med cyklarna och väntade på att hennes mamma skulle hämta oss hemma hos mig. 

I bergsgården så lekte vi i bäcken,lekte med hennes grannes hundar, hoppade studsmatta, badade med Wilma och Cornelia. När klockan blev typ halv sex så åkte jag hem och planterade lite med mamma.
Jag har alldedes nyss bakat muffins till en kompis som fyller år imorgon.

25/5-12

God morgon då! Idag gick jag upp kl 5.15 av någon konstig anledning. Okej, det var inte så konstigt efterssom det är jätte varmt i mitt rum och att det är mygg ute. Så vad skulle man göra då? Det var väl bara att gå upp. Igår och i förrgår så var jag ju och badade. I förrgår var det inte så varmt. Men det var inte iskallt heller. Men igår så var det varmt för att vara i en sjö i slutet av maj. Jag och Malou åkte och badade efter skolan igår. Vi slutade klockan fem just igår eftersom det var öppet hus då alla föräldrar och släkt fick komma och kolla på vad vi gör i skolan. Men nu ska jag nog ta och äta lite frukost. Sen åker man väl till skolan. :)

Finmiddag & årets första dopp

Det har varit en väldigt bra dag idag känner jag! Dagen började med att jag fixade mig till skolan och sen cyklade ner till skolan. När jag kom ner dit så satt Emma och Lisa och gungade. Så jag var med dom lite. Igår bestämde jag och Emma att vi skulle va idag. Vi bestämde att vi skulle kunna fråga Mika och Tony om dom vill vara med. Först kunde inte Mika för att han skulle vara med Molly. Men jag och Tony hade ju liksom bestämt att vi kunde göra en finmiddag till Mika och Emma. Så vi frågade Mika om han kunde åka ifrån Molly en lite stund och komma tillbaka sen för att vi skulle göra en liten grej. Men varken Mika eller Emma visste vad.
Mika gick med på vår lilla idé.
Det bästa i skolan idag var typ slöjden. Jag och Ida skulle hälla i plastkulor som man har i saccosäckar. Men det gick inte så bra. Det började med att jag och Ida stoppade ner handen i påsen så att alla kulorna fastnade på handen och att vi liksom gjorde give me five så att det var kulor överallt. Sen kom såklart halva träslöjdsgruppen och stökade till ännu mer. Haha. Men som tur fick vi låna en damsugare av städtanten.
Idag slutade vi klockan 11:50. Så efter skolan så stack jag, Emma och Tony till tansen. Jag var den ända som hade badkläder så jag var den ända som badade. Det var inte så jätte kallt ändå! :) 
Sen gick vi hem. Jag och Tony gjorde i ordning pannkakor och sånt. När Mika kom så började vi äta.
Efter att vi hade ätit så gjorde jag och Tony i ordning stekta äpplen. Det var sjukt gott. Efter det så tog vi ut min hamster på gräset och lekte tills Mika skulle tillbaka till Molly. 

Sen gjorde vi inte så mycket mer än att leta efter Tonys kanin som hade smitit. 

22/5-12

God morgon. Jag tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg bara efterssom det är skola snart och jag inte har gjort i ordning mig! Men bloggen är faktist väldigt viktig för mig. Nästan lika viktig som skolan. Haha, nejdå. Men man får liksom en känsla av att folk kanske gillar att följa min vardag. Jag har tyvärr inte så många besökare, men det är kul att skriva ändå.
Jahaja, jag skriver ett till inlägg mot eftermiddagen.:)

21/5-12

Gud, vad fint väder det var idag då! Soligt och nästa tjugo grader varmt i solen. Idag gick jag upp typ kvart i sex, men jag vaknade typ fem. Jag skulle gå upp väldigt efterssom vi har stilbytardag i skolan.
Det innebär att man få "klä ut sig" till något. Typ en katt, fjortis, emo osv"
Så jag valde att "klä ut mig" som en fjortis. Efter en timmes sminkning fick det vara nog. Euuw, jag vill inte vara fjortis.  Det är bättre att få sova ett tag längre istället.
Efter skolan idag så cyklade jag hem från skolan, bäddade sängen och städade verandan och gjorde i ordning fika åt mig och mamma.
Asså, jag måste börja fota mer. Jag har inte så mycket bilder längre som inte har varit ute på bloggen..


17/5-12

Hejhej! Idag har jag varit med Rosis en stund. Och vi gjorde inte så mycket.. Men det var kul ändå. Det blev bara att vara med henne en liten stund. Efter att jag hade varit med henne så gick jag hem och åt lunch och sen städade jag. Asså, jag har typ bara städat idag.. Men nu ska jag dra ner till mormor och hälsa på lite. Vi ses! :)

17/5-12

Mina unika träffar ligger inte direkt på topp just nu. Jag måste lära mig blogga mer. Men nu kan jag skriva om vad jag har gjort under veckan.
Måndag
Idag har jag varit i skolan. Det är väldigt skönt i skolan just nu när det börjar dra sig mot sommarlov. Dom flesta arbeten är klara, åtminstonde nästan klara. Efter skolan så följde jag med Linnéa till blomsterträdgården och köpte en blomma till hennes mamma. Så gulligt att bara köpa den.<3
Efter att vi köpt den så hämtade hennes pappa henne vid bruket och hon åkte hem. Så då åkte jag också hem och tittade på tv.

Tisdag
Ännu en dag i skolan. Inte så drygt då heller. Som sagt. Dom mesta arbeterna är så gott som klara.
Efter skolan så följde Tora med mig hem från skolan. Vi åt lite mellis. Sen gick vi ut och hoppade studsmatta. Efter att vi hade hoppat ett tag så gick vi in och satte och vid datorn och kollade lite på bloggar och youtube.
När mamma kom hem så tänkte vi fråga om hon hade pengar så att jag kunde klippa mig. Men mamma tyckte inte att jag skulle klippa mig för att jag inte gjort mina sysslor. Så då fick det bli att klippa sig sen nån gång.
Jag funderar liksom på att ha snedlugg. En kort snedlugg.
Onsdag
Idag så var jag också i skolan. Sista dagen i skolan. Sen hade vi fyra dagar ledigt. 
Efter skolan så gick jag till mormor en sväng. Efter det gick jag hem och satte mig vid tv´n. Efter det så gick jag in på mitt rum och städade. Det tog typ halva kvällen. Så resten av kvällen så ägnade  jag mig tid åt att sitta vid datorn.
Idag (torsdag)
Idag så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. Men vi är lediga idag och imorgon. Hmm, vi får väl se vad jag ska hitta på idag.


12/5-12

Hejhej, Sorry för dålig bloggning. Jag har verkligen inte orkat. Idag så har jag varit med Malou.
Först så åt vi mat och sånt. Sen så åkte vi och fotade lite. Sen så åkte vi hem till henne och bara chillade. När klockan blev halv sex så åkte vi hem till mig för att jag skulle äta. Så vi var framme klockan 10 över sex. Efter att jag hade ätit så åkte vi och köpte chips och sen åkte vi till Malous mormor och hälsade på.
Sen när klockan blev typ åtta så drog vi och satte blommor på min morfar och gammelmorfars grav.

9/5-12

Tjena tjena. Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag vet egentligen inte varför men vi kan väl låtsas att jag sov hela dagen. Haha, nejdå. Men igår gick jag upp vid sex tiden och gjorde i ordning mig. Åt frukost, borstade håret, bortstade tänderna och sånt. Sen gick jag till bussen med Madde, Zally och Majsan för att vi skulle åka till Bjurs med klassen och ha språkval. Själv valde jag tyska. Dom flesta andra valde nog spanska tror jag. Iallafall dom jag har frågat. Efter skolan var jag och Tora hemma hos mig och hoppade studsmatta, fotade och sånt.

Idag så har jag varit i skolan. Men jag gick inte upp lika tidigt idag. Idag så gick jag upp klockan tjugo i sju och gjorde samma saker som igår. När jag kom till skolan spelade jag lite wordfeud med Paow och pratade lite med Tony. Första lektionen hade vi matte, andra och halva tredje hade vi slöjd. Vad jag håller på med på slöjden får ni veta sen. Sen var det ju en halv lektion kvar tills det blev so. Då skulle vi planera lite inför jobbet och sedan börja jobba. Så nu har jag lite saker i historian jag ska göra hemma.
Efter so'n hade vi lunch och det blev pannkakor. Efter lunchen gick jag och Majsan och plockade pärlor som jag "tappat" i trappen. Majsan är så snäll och hjälper mig! <3<3
Sen gick jag ner och bytte om till idrotten som vi skulle ha i skogen. Vi skulle leka flaggan i skogen och det går ut på att man ska dela upp sig i lag och varje lag får en kon. Ena laget får en röd kon och andra laget får en Gul kon.
Sen ska varje lag gömma konen i skogen. Inte allt för långt bort. Sen när man har gömt den så ska några i laget springa över till den andra sidan och leta efter konen. Om den personen blir tagen av motståndarna så åker den i "fängelse". Då gäller det för kamraterna springa över till fängelset man sitter i och fria den genom att ta tag i hon/han och springa över till sin egen sida.

Sista lektonen så skulle vi skriva en sammanfattning om vår läsläxa. Asså, varför har man läsläxa? Vi är för fan tolv år.. Vi kan läsa. Okej, vissa är elva då. Men ändå.
Efter skolan så gick jag hem och satte mig vid datorn och bara chillade.



Älskar dig min söta lilla kisse.

7/5-12

Hejhej. Nu är jag typ frisk. Det har varit en jobbig dag idag.
Jag vaknade vid 10 över 9 imorse. Sen satte jag mig i soffan och såg på tv en stund. När klockan blev tio så skulle jag åka till Madde och åka bräda. Så vi åkte en bra bit. Typ upp till harmsarvet. När klockan blev typ tolv så skulle Madde hem och äta. Så då åkte jag hem till mig och la mig vid tv'n tills klockan blev halv två. :s. Då så skulle Madde och Charlie (hund) komma hem till mig. Vi hade liksom tänkt att knyta fast Charlie i mitt lilla bord medans vi studsade. Men då skulle han liksom typ gå nånstans men vi brydde oss inte. För han satt ju fast. Men det var då allt började. Bordet välte. Han blev rädd och sprang runt på gården med bordet efter sig... Bordet gick ju såklart sönder. Han fortsatte ut till skogen. Sen ner över byn. Så jag och Madde cyklade som galningar över hela byn. Han är inte hittad nu.
Härligt att inte äta något på 18 timmar. Euw. Men efter vi letat så mycket så åkte jag hem och vilade. Efter ett litet tag tog jag ut lilla Elvis!

6/5-12

Hejhej. Idag på dagen har jag inte kunnat blogga. Föratt jag har städat toaltten och skåpen på toaletten. Sen har jag städat mitt rum också. Men nu så hade jag bara tänkt säga god natt. 

TÄVLING

6/5-12

God morgon! Hur mår ni? Själv mår jag skapligt bra. Idag gick jag upp klockan tio i nio. Jag gick på toa, borstade håret. Sen gick jag ut och fotade.




Idag ska jag nog vara med Malou om hon är frisk. Om hon inte är det så ska jag nog kanske åka till kupolen och handla skolavslutnings kläder. Fast jag vet inte riktigt vad jag vill ha på mig men jag antar att det blir en klänning.
Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska snart äta frukost antar jag!
Vi ses!

5/5-12

Hejhej! Nu sitter jag bara vid datorn, bloggar och lyssnar på musik. Jag har just ätit. Åh, vad jag älskar min söta hamster<3

Jag ska nog snart ta ut honom och leka lite! :) Ja, asså inte utomhus. För det är ju liksom kallt och blött. Men i sommar så ska han få komma ut. :)
I morgon så ska jag nog vara med Malou. Men det blir nog inte att åka till rättvik. Jag sparar det tills i höst.
Vi ses!

5/5-12

Hejhej, nu är jag nog så gott som frisk.. Hoppas jag då! Men jag mår bra! Idag så har jag fixat lite på min och malous novellblogg. Klicka här om du vill komma till bloggen. Annars har jag nog bara setat vid datorn.
Just nu sitter jag och äter chokladpudding och lyssnar på musik..


5/5-12

Hejhej, idag mår jag mycket bättre. Jag var bara lite täppt i näsan på morgonen och nu mår jag så gott som bra. Men tyvärr så vill jag stanna hemma imorgon också för att bli helt frisk.  Jag tänkte lägga upp lite bilder som jag har tagit.


Den här bilden tog jag hos Malou på valborg.
Det här var på båtracet på valborg i Österå.
Majbrasan i österå.
I österå på valborg med Malou.<3
Den här bilden tog jag i höstas när vi var ute i skogen med skolan.
Den här bilden tog jag idag. Det är min hamsters "kvällbur" där han brukar va och springa runt på kvällen.
Och just nu sitter jag i mitt rum och fryser. Tur att man har one piece!

4/5-12

God kväll. Jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Jag ska gå och lägga mig nu efterssom jag är sjuk. Men jag mår lite värre nu. Det kliar i halsen och jag är täppt i näsan. 
Jag har precis städat lite. Men iaf. God natt!


4/5-12

Hejhej! Jag som trodde att jag var frisk. Men nej. Jag mådde bra hela dagen tills jag skulle bädda sängen och byta madrass. Då kände jag att jag fick ont i huvudet och feber.. Usch. hur det kan variera. Så jag tog tempen och det visade sig att jag hade 38 graders feber. Så jag gick och la mig och vilade lite, chattade lite med Malou. Efter ca två timmars vilande så mådde jag bättre. Så jag gick och tog tempen och då hade jag 37.5.. Alltså på gränsen till feber. Jag som hade tänkt att åka till rättviks marknad i morgon ändå. Men har man haft feber under dagen så borde man nog stanna hemma och vila en dag och kanske åka på söndag istället.
Vet ni vad jag märkte? Okej, inte så enkelt att veta så då säger jag det då. På måndag har vi typ studiedag eller nåt tror jag. Vi är iallafall lediga.. Tror jag. Haha. Men ni som läser den här bloggen och typ går i samma klass som mig kan väl säga till läraren att jag trodde vi var lediga. Men, skit samma. Vi är lediga. :)
Som sagt, i morgon ska jag vara hemma. Även fast jag mår bra tror jag. Jag måste vila. 
Nu mår jag sisådär. Jag är typ bara täppt i näsan och har lite ont i halsen. Snart ska jag sätta mig och rita lite tror jag. :) Det kanske kommer bilder. :)




En bild från majbrasan i Österå med Malou! :)<3

4/5-12

Hej, yes. Jag mår mycket bättre nu.. Men inte speciellt bra då.. Bara lite ont i halsen och ät täppt i näsan som in i ***. Åh, vad jag är sugen på godis.. Kan inte nån snälling komma hem med godis till mig?? :)<3

4/5-12

God morgon. Idag blev det tyvärr ingen skola för mig igen. Jag mår bättre idag men inte riktigt bra. Nu har jag nästan fixat klart med headern. Sen är det bara resten kvar..
Varför skulle jag bli sjuk? Det är ju rättviks marknad nu i helgen och jag som skulle gå med Malou.. Men nu är hon också sjuk.. Tur att rättviks marknad är på hösten också. 
Men nu undrar jag en liten grej.. Vad tycker ni att jag ska blogga om?





Föresten. Min bror hjälpte mig lite med designen så jag tycker att ni ska ta och kika in på hans blogg.
Klicka här för att komma till bloggen.



3/5-12

ejhej, nu mår jag bara lite bättre. Jag mår inte bra men lite bättre. Tyvärr blir det inte nån skola imorgon. Förut så hade jag bara lite ont i halsen men gick till skolan ändå. Jag var för f*n sjuk i 2 veckor efter det. Så jag riskerar inte att bli ännu mer sjuk. Idag har jag mest legat i sängen och chattat med malou. Men jag har även tittat på gamla foton och kollat på tv. Till lunch så blev det tonfisk med ris och currysås. Det var jättegott. Och till middag så blev det inbakad pizza för mig. Alldedes nyss så kom min snälla bror in till mig med massa tröjor han har tagit med hem från skolan. 
Min katt är den sötaste katten på hela jordklotet! speciellt när hon sover i min datastol.<3




3/5-12

Hejhej. Äntligen har jag fixat lite på min blogg. Jag hade ju en blogg på bloggo.nu men jag ville hellre ha en ny på blogg.se.
Idag har jag stannat hemma från skolan för att jag mår så sjukt dåligt. Ont i halsen och öronen, huvudet och täppt i näsan. Usch.. Fast när man är hemma och är sjuk men ändå orkar ligga i sängen och läsa osv så kan man ju passa på att blogga lite. 


.

RSS 2.0