Att göra lista

1. Läs ut bibeln
2. Gör hela cp-listan
3: Spela kubb själv
4. Baka en sockerkaka med salt istället för socker
5. Spela jättehög musik
6. Baka bullar
7.Flyttstäda utan att flytta
8. Vinka till alla du ser
9. gå på bio och skratta åt alllt som är tråkigt
10.Sminka dig som du aldrig brukar och gå ut på stan


Mer kommer sen. :D

Oväntad bloggpaus

Hejhej, förlåt för att jag inte bloggade i förrgår och igår. Jag tog liksom en liten bloggpaus utan att förvarna er. Gud vad jag känner mig snäll. Haha. Vart håller alla hus i sommar? Jag har ju jätte tråkigt.. Ingen att vara med. Typ alla är ju borta.. Idag uppskattar jag massa kommentarer från er läsare eftersom jag har jättetråkit. Jag kanske borde skriva en "att göra lista" som ni kan ta del av. Då har jag ju något att göra. Haha.

Pusshej! :)

spolbil

God morgon då. Idag så ska jag nog vara med Malou. Jag är mycket piggare idag ska ni veta. Ja, efter tolv timmars sömn så bör man inte vara så trött. Just nu är nån gubbe och en spolbil här och rensar vårt avlopp för att vi inte kunde göra det själva. Haha, jag satt tyst i soffan och sen hörde jag någon sjunga och tralla. Haha, rolig gubbe det där.:D

Styleroom

Tjenare, trött tjej här. Jaja, jag blev iaf lite piggare efter lite pizza i magen. Vi har just nu total stopp i avloppet så att vi kan inte laga mat och får därför beställa skräpmat. Rätt bra (gott) faktist. Haha, men det negativa är att man inte kan baka. Just nu sitter jag och insallerar the sims tre till min dator. Hoppas att det går bra. Jag har liksom haft skivan lös i mitt rum bland massa sladdar så jag antar att det inte kommer att fungera så bra.

548687_10150900807040079_2113370192_n_large

rädda willy

Jahaja, nu har jag nyss kollat klart på Sunes sommar! Nu var det dags för rädda Willy! Om jag håller mig pigg idag ska slå jag iaf städa lite vres jag! Jag har ju bara sovit 4 timmar inatt! Men jag hade tänkt att vara väldigt aktiv med bloggen idag! Vad borde man göra på bloggen tycker ni? Typ tävlingar, frågestunder eller något liknande kanske! Vad vill ni ha?:-)

Sunes sommar

Hejhej! Jag kunde inte sova för än efter halv 7 idag! Just nu sitter jag & ser på Sunes sommar och hoppas att jag är pigg hela dagen! :-)

Sunes sommar

morgoninlägg

Här ligger man fortfarande och inte kan sova. Mamma har vaknat och ska snart gå till jobbet och jag ligger & inte kan sova. Fy för det. Det känns som om att det blir en lugn dag idag med mycket film för mig. Jag tänker då inte dra igång något stort typ att cykla 16 km sammanlagt. :p

Pusshej:)

nattinlägg

Hejhej. Usch för många saker nu. 1-ont i magen.
2-kyla inomhus.
3- finnar på ryggen som KÄNNS.

det är verkligen inte kul att inte kunna sova pga det. Jag har legat vaken sen klockan halv 12 typ & inte kunnat sova. Snart ger jag upp. Jag tror bannemig inte jag ska till Malou imorgon. Får jag knappt nå sömn så orkar man ju inte cykla nånstans. Iaf inte nästan en mil och typ bara uppför...
Jag har nyss läst en tidning. Jag blev ju lite tröttare då. Hoppas man får sömn inatt.

Gonatt en gång till då.

En dag hos Malou!

Hejhej, dagen har varit väldigt bra idag. Trotts att det regnade mycket. Nästan hela dagen.  Jag har varit hos Malou hela dagen. Jag vaknade lite efter elva och gick upp. Jag hade sjukt ont i huvudet. Men det gick över efter ett tag. Jag satte igång sunes sommar och sen ringde jag och pratatde med Malou eftersom vi skulle va idag. Vi bestämde att jag skulle käka lite och sen åka. Jag stekte lite korv och åt korv m bröd. Det var gott faktist. Sen gjorde jag iordning mig och åkte. Det är åtta kilometer till henne. Nästan en mil. Så det är en bit. Men jag var en riktig hurtbulle så jag cyklade dit. :) När jag kom till Malou så började vi städa i hennes rum. Det blev ju aldrig riktigt klart igår. Men nästan klart idag. Det är bara några småsaker kvar. Typ att torka, damsuga klart och fica en myshörna till den där lilla bokmalen. :) Men Vet ni var? Okej, det kankse ni inte vet. Men pappa hämtade mig och cykeln så jag slapp cykla hem. Då var jag inte en hurtbulle längre! Haha. Men jag ska även till Malou imorgon. Jag ska cykla igen. Så jag hoppas verkligen inte att det ska regna..

Tumblr_lmb1oan8vj1qfncxk_large_large

Glad midsommar

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. Jag har nämnligen varit ute i min sommarstuga under midsommar. På midsommarafton så hände inte så jättemycket. Det blev lite mer på midsommardagen även fast jag mest låg i sängen och vilade/sov. Haha, men när jag hade blivit lite pigg så satte jag ihop kastspöt och gick ut på våran långa brygga och kastade lite. Direkt efter första kastet så fick jag en abborre. Härligt. :) Mamma och pappa hade ju också fått massa abborar. Så jag stekte tre av dom och resten kokade jag åt katterna. Asåå, det var gott att äta. Men väldigt svårt eftrersom den var väldigt benig. På lördag kväll när jag kom hem så skrev jag i min egna bakbok lite. Jag tror att jag har 11-12 recept i den nu. Rätt bra än så länge. Mitt mål är väl att att komma upp i över 50 recept.  Efter jag hade skrivit några recept så ville pappa lära mig att spela poker. Eftersom vi bara var två så spelade vi inte om pengar eller något.

Idag så har jagvarit hemma hos Malou. Och det var kul. Vi städade i hennes rum. Det var lite svårt i början eftersom hon var väldigt trött. Men efter några timmars "städning" så kom vi äntligen igång. Jag VILLE städa den här gången. Det är verkligen inte likt mig.

Imorgon så ska jag också vara med Malou. Nu vill jag göra klart i hennes rum. Hennes rum skulle kunna bli så mysigt om man bara fixade till det lite. Det blir nog bra ska vi se.:)

Här kommer några bilder.

På torsdag kväll bakde jag kakor till midsomnmar:)

 

 

Dålig bild. Min kamera är inte inställd på att ta närbilder. Men här är en av fiskarna. :)

 

 

Egen bakbok

Tjenare. Idag så har jag mest varit hemma förutom på förmiddagen då jag var ute och åkte bräda med Madde. 
När jag har varit hemma så har jag glott på tv, setat vid datorn och städat. Det var det som behövdes för att göra min dag. Men jag har inte bara gjort det. Jag har även bakakt runda kolakakor. ( dom ska egentligen vara avlånga) Haha. Men det kommer lite bilder sen! :)

Pusshej! <3

Louise blogg

Jag tycker verkligen att ni ska läsa denna blogg. Jag har läst den själv! :) Den är bra. :)

http://mittlivsomlollee.blogg.se/

Förlåt för dålig bloggning

Asså shiit vad jag har bloggat dåligt. Som förlåt så hade jag tänkt att alla som kommenterar kommer jag skicka en kommentar på dens blogg och även länka adressen till bloggen i ett av mina inlägg.
Jag har haft så mycket att göra. Det har varit studentfest och allt möjligt. Nu har jag föresten orange hår. Haha:D Det blev inte så lyckat eftersom jag ville ha blondt hår igen. Eftersom jag hade mörkbrunt så gick det ju inte. Istället blev det orange.

Idag har jag varit med malou och vi har typ bara cyklat. Så jag är helt slut nu. :P


Before-


After-


Ha det gott igelkott:)

Sommarlov

Hej, nu har vi fått sommarlov. Det känns så skönt. Men jag har inte längtat så mycket. Men det blir nog bra ska vi se. Idag så har jag varit i skolan och vi hade bara en lektion som vi jobbade på. Resten av lektionerna fick vi göra typ nå andra saker.
Sista lektonen hade vi iaf genrep till skolavslutningen
Här är en bild på min älskade klass. <3




Jag var ju på stan igår. Här kommer lite bilder från stan.







Det var det jag och mamma köpte på stan igår.:)

En till bild när jag och Malou var ute och cyklade lite. 



Alla bilder i det här inlägget är fotade av mig. :)

Bilder imorgon

Hej, bilder från stan kommer imorgon. Hejdå.

haha 

Shopping på stan

Hejhej. Just nu sitter jag hemma och bloggar och lyssnar på musik. Idag har jag varit i skolan. I skolan så fick vi frukost. Vi brukar ju aldrig få det i skolan. Så det var väl kul! :)
Det blir ett kort inlägg nu för att jag ska snart åka in till stan. Antingen med brorsan och hans kompis kanske eller med buss.

Ha det bra!



Vi älskar dig Elvis!<3

Ny dator

Halloj eller god morgon kanske man säger. Jag hann typ inte blogga igår för att jag liksom låg och vilade och såg på tv igår på dagen. Sen mot kvällen, runt fem tiden så kom pappa hem. Vi började prata om saker jag måste göra för att få en dator. Typ inte komma hem sent, hålla rummet städat osv. Efter lite prat så hämtade pappa sin dator från hans bil och tog med den in och visade mig. Han berättade lite om den och det visade sig att den var mer än dubbelt så bra som min gamla. Och den är väldigt liten. Så det är enkelt att bära runt på den. Fast med min förr förra dator så sprack den hårda plasten /skalet som satt runt om datorn för att jag bar runt på den för mycket. Så jag borde nog vara mer försiktig om den här nu. Och den har även en batteri tid på mer än tre timmar. Det innebär att man inte behöver ladda den på tre timmar. En riktigt bra dator.


Jag googlade på en bild och det är typ en sån här. Inte riktigt.
Ni ser där det står " Fujitsu siemens". Det står bara fujitsu på min.
Jag blev väldigt nöjd med den här datorn iallafall.





Vi saknar dig Elvis! <3

Håller på med två bloggar

Hej, som ni kanske läste så håller jag på med två bloggar. Men den andra är inte en vanlig blogg. Ni vet en sån här blogg som man bara skriver vad man har gjort idag och bla bla bla. Haha. Men ni får inte veta namnet än. Jag tror inte att jag har en enda besökare på den bloggen just nu. Haha, jag har inte hunnit länka runt den. 
Åh, jag önskar att jag kunde skriva jätte bra på den här bloggen och liksom bli känd som Kissie, Foki, Kenza och Blondinbella och alla andra.. Men det är väl bara att fortsätta med bloggningen så kommer man kanske så småning om upp i den nivån. Men eftersom jag bara bloggar några gånger i veckan så kan det bli väldigt svårt. Jag måste liksom lära mig att blogga flera gånger om dagen och ha mera intresanta inlägg. 

Men idag så kommer jag ägna mig mycket åt den här bloggen eftersom jag ligger hemma i min säng och hostar,nyser och snorar. Jag antar att jag inte ska gå till skolan imorgon..


Sjuk...

God kväll. Jag har inte orkat bloggat idag eftersom jag är sjuk. Det var riktigt länge sen jag mådde såhär dåligt. Jag har typ bara legat i sängen och vilat. Ja, förutom när jag var upp och åt, gick på toa och tog febern.  Det har varit runt 37 grader hela dagen. Igår så mådde jag så pass bra så jag tog inte febern då. Men idag så har jag haft sån himla huvudvärk så jag vet inte vad jag skulle ta mig till. På morgonen när jag vaknade så gick jag på toa och sedan ut till Elvis grav. Efter det så satte jag igång datorn och sånt. Sen gick jag och åt frukost. Efter frukosten har jag mest försökt att sova. När klockan blev två så åt jag lite lunch. Efter lunch så gick jag och la mig tills det blev kvällsmat. Alltså typ tjugo över sju. 

Jag tänkte komma med lite huskurer mot förkylning som jag brukar testa. Jag är ju förkyld typ en gång i månaden med ont i halsen och snuvig.

Ont i halsen: Jag brukar dricka te med honung. Men det hjälper inte så mycket för mig. Men annars så brukar jag äta färskpressad citron. Ibland äter jag även youghurt, det brukar lena lite.
Idag så har jag ätit Glass, Tabasco, och någon annan stark sås. Vi får väl se om det hjälper.

538376_302216213202719_1585704377_n_large

Hosta: Mot hosta har jag inte gjort så mcyket än att hosta och att tugga varm lingonsylt.


Snuva: Nässpray
säger jag bara.

Jag saknar dig

Jag älskar dig min lilla Elvis. Hur kan man ha en sån stor kärlek till en sån liten hamster. Jag vill att du ska komma tillbaks men jag vet att du har det bättre uppe i himelen. Jag sakar dig redan.


Rackartygarna


Veckans blogg


Sjuk igen

Usch, då är jag sjuk igen då. Det var väl antagligen för att jag var hemma hos Malou igår och att hennes pappa är sjuk. Men iaf. Igår när jag var där så satte vi oss vid datorn en stund. Sen gick vi och åt lite mat. Efter maten när klockan blev runt halv sex så åkte vi till willys och där omkring. När klockan blev sju så fick vi vända och cykla hem eftersom jag skulle vara hemma klockan åtta och att det liksom är 13 km från Malou till willys. Men i österå fick vi iallafall en liten vilopaus nere vid vattnet. Men när klockan blev lite innan åtta så cyklade vi hem igen..
Idag när jag vaknade hade jag lite ont i halsen och trodde att det var typ bara "morgon ont i halsen.."
Men det var det tydligen inte. För idag när jag skulle gå ner till skolan och hämta min cykel som jag lämnade igår eftersom vi åkte taxi hem, så kunde jag knappt andas.. Det är ju liksom minder än 500 meter dit. Så vi får väl se om jag kan gå till skolan imorgon. Jag var desutom ute och fotade lite idag.

Mickis blogg = sjukt bra!

Hejhej, jag slängde in ett litet inlägg ändå. Idag har jag typ bara varit i skolan. Efter skolan så gick jag hem och såg på tv.  Imorn drar man till Stockholm då! :)


Läs Mickis blogg, snälla. Klicka här!

.

RSS 2.0